torsdag 15 februari 2018

Bangkok - Phuket

När vi passerat Immigration och fått ut vårt bagage letar vi oss fram till incheckningen för VietjetAir som vi ska flyga med till Phuket. En man (som arbetar på flygplatsen) ser vårt sökande efter info och visar oss vägen. Tack, tack! Upp till våning 4 och sedan är det bara att leta sig fram till incheckningsdisken.
Det blir kanske en 1/2 timmes väntan innan det är dags för att borda planet. Kommer iväg lite försenade och landar 17.40. Eftersom vi bokat transfer till Pratum Resort i Khao Lak, går vi ut ur ankomsthallen och söker efter mitt namn bland alla skyltar. Yes! Där är den och efter en liten väntan (som känns som en evighet när man är supertrött efter den långa resan) sitter vi i taxin.
Resan upp till Khao Lak tar ca 1 1/2 timme och när vi kommer fram har det hunnit bli mörkt. 1500 bath (ca 400 kr) får vi betala för enkel resa.
Checkar in på hotellet. Stort fräscht rum på andra våningen i en byggnad. Nu en snabb dusch, klädbyte och sedan ut för att äta middag. Vi hamnar på Fanari, ganska nära vårt hotell.Mycket god Phad Thai och en Chang 150 + 70 bath! ca 56 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar