torsdag 15 februari 2018

På väg

Vid 11-tiden beger vi oss till Båstad station och vidare med tåg till Kastrup. Tåget går i tid 11.32 (hurra!) och vi har gott om tid innan flyget ska lyfta. Hinner med en enkel lunch, baguette med prosciutto, innan vi checkar in. Säkerhetskontrollen går snabbt och smidigt. Vi har gott om tid och hinner även med en varsin cappuccino innan det är dags att bege sig till gaten.

Planet lyfter strax efter avgångstid 16.00 och landar i Helsingfors lite före 20.00 lokal tid. Här blir det en lång väntan. Nästa avgång 22.55. Hamnar i en bar intill gaten (34) och dricker 2 glas vin.
Väl ombord på planet som ska ta oss till Bangkok får vi platser med lite mer benutrymme och bara två platser intill fönstret. Jag uppgraderade till economy plus och där ingick även några andra förmåner. Bl.a. en liten necessär med tandborst+tandcreme mm.

Vi blir serverade en sen middag med rött vin. Helt ok för att vara Finnair. Nu  har vi en lång natt framför oss och jag försöker sova. Slumrar lite i början men har svårt att sova sittandes.
Innan vi landar i Bangkok får vi frukost/lunch. Faktiskt bättre än vad jag väntat mig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar