söndag 24 september 2017

Hemresa

 Rafina

Så har då dagen kommit då det är dags att lämna vårt kära Grekland för den här gången. Den här resan har verkligen gett mersmak. Att planera sin resa själv utan att andra ska fixa det ena och det andra åt oss ger en viss frihet, flexibilitet och rikare upplevelser.

Framme i Rafina

Grekland (grekiska ö-världen) är ett vänligt land. Vi har alltid blivit vänligt bemötta av grekerna, inga påträngande försäljare eller inkastare till restauranger. Sånt uppskattar jag  Att resa ut i ö-världen via Rafina var "perfekt", speciellt om man ska till öarna i Kykladerna. Relativt nära från flygplatsen och övernattning på hotell Avra nära hamnen. Transfer till/från flygplatsen ingår i hotellpriset. 

  

Shuttlebuss till flygplatsen 

Vi äter frukost vid 9-tiden. Här bjuds på en frukostbuffé där inget saknas, - inte för mig i alla fall. Nämnas ska att den öppnar redan klockan 6.00 på morgonen. Så om man ska med en tidig färja hinner man med frukosten. Bilder från hotell Avras hemsida

Nu börjar  tankar och ideér på vart nästa års resa ska gå- Men, men nu ska det bli skönt att komma hem. Aegean Airlines var en positiv erfarenhet. Punktliga plan, fräscha plan (Airbus 320), bra service och mat + valfri dryck som ingår. (vi valde vin)

Landade 15.30 på Kastrup, tåg till Båstad 16.42 och hemma ca 18.30. Här möts vi av mulet väder, svalt och småregnar. Jag fryser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar