tisdag 6 mars 2018

One night in Bangkok

Hemresan närmar sig i rask takt och idag är sista dagen vi njuter av bad i de ljumma, härliga vågorna norr om Phuket. Efter frukosten ute vid poolen checkar vi ut från vårt rum och går ner till stranden. Jag tror faktiskt att detta vatten har varit det klaraste av alla platser vi badat på under dessa tre veckor.

Vid 13-tiden går vi upp och duschar av oss saltvattnet och byter om. Strax före 14 hämtar en taxi oss, som tar oss till flygplatsen. Trots att vi bor så nära så tar det dock 15 min att köra dit.
Checkar in och går igenom alla säkerhetskontroller. Planet ska avgå från gate 81 men vi har gott om tid och försöker hitta något att äta först. Det blir en bit pizza och en öl. Vi sätter oss vid gate 9 för att äta och upptäcker då att vår gate är ändrad från 81 till 9. Bingo!

Planet lyfter några minuter före utsatt tid 16.30 och landar i Bangkok 17.45. Här går vi till mötesplatsen där vår hotelltransfer finns.
Checkar in på Dwella, som vi tidigare bott på. Enkelt men fräscht hotell 10 min från Suvarnabhumi Airport. Sköna sängar, lugn omgivning (men ganska tråkig). Endast 291 kr för en natt inkl. flyg transfer och frukost. Duschar snabbt och går ner till restaurangen och äter middag. Enkel, ganska tråkig restaurang men maten ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar