måndag 20 mars 2017

Fuerteventura i mars

Vi längtar efter sol och värme och beslöt oss för att sticka väg en vecka till solen. Det blir Morro Jable på södra Fuerteventura.

Morgonen startar tidigt hemifrån, 03.45 kör vi hemifrån till Landvetter. Allt flyter på och vi är på flygplatsen i god tid ca kvart i sex. Planet ska avgå 7.35. Men efter en stund får vi se att planet är försenat, - ny avgångstid 16.00!!! Va f-n?! Ska vi sitta här 10 tim till?? Vi får kvittera ut kuponger till mat för 2 x 210 kr. Inser att de kommer inte att räcka långt, bara en kopp kaffe kostar 38 kr.....

Det blir en tidig lunch vid 11-tiden. Då kommer nya besked ang. flyget. Ett annat plan sätts in och ny avgångstid är 13.00. Känns genast lite bättre. Vi får flyga med ett plan från DTA (Danish Air Transport) en MD-83:a. Gammalt plan men tacksam att komma fram i någorlunda tid, 17.45 lokal tid.

Det blir femte gången i Morro Jable och fjärde gången på samma boende, Punta Marina. Ganska lång transfer från flygplatsen som ligger strax norr om Caleta de Fuste. Klockan hann passera 21.00 innan vi äntligen var framme. Ingen reception öppen utan vi slog in en kod och öppnade en box där ett brev med våra nyckelkort låg och anvisningar till vår lägenhet.
Ställer in våra väskor och går ut och handlar lite vatten och frukostmat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar